Kattenveertjes_logo

DÉ KATTENSPEELGOED SPECIALIST

VOOR 13:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50.-

Katten, je bent er absoluut gek op. Je houdt van hun schattigheid, hun levendige karakter en van hoe ze altijd weten je aandacht te trekken met lieve aaitjes. Een leven zonder katje kan jij je moeilijk voorstellen, maar er is één probleem: je woont in een flat. Kan je katten houden in een flat?

Een katje houden zonder tuin, dat kan zeker!

Soms wordt er gezegd, dat je geen katten kan houden als je geen tuin hebt, omdat deze diertjes het nodig hebben om naar buiten te gaan. Zo kunnen ze zich volledig uitleven en pas dan kunnen ze echt gelukkig zijn. Maar klopt dit wel? Helemaal niet! Een huiskat kan perfect gelukkig zijn, zolang je maar met enkele dingen rekening houdt.

 

Zo hou jij je huiskat gelukkigKattenveertjes snuffelpakket kattenspeeltjes

Als je in een appartement woont of een huis zonder tuin, dan kan je ervoor kiezen om toch een katje te houden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kat niet gelukkig zal zijn, want als je je beestje de juiste liefde, aandacht en ruimte geeft dan zal hij zijn geluk niet op kunnen! Hoe zorg je het best voor een huiskat? De grootte van je woning speelt niet zo'n grote rol, maar het is wel belangrijk dat je beestje zich kan terugtrekken als hij daar zin in heeft. Een studioflat met 20 katten is dus misschien niet zo'n goed idee, hoe graag je de beestjes ook ziet. Daarnaast is het makkelijker als je een kitten kiest, want een kat die het gewend is om altijd naar buiten te gaan zal het misschien wél moeilijk hebben en bij een kitten heb je dit probleem niet.

 

Met kattenspeeltjes maak je je huiskat nóg gelukkiger!trixie_snacks

Als je kat niet naar buiten kan, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij zich nooit zal vervelen. Voorzie voldoende kattenspeeltjes, zodat je kat zijn energie kan kwijtraken. Denk daarbij aan een leuke kattenveertjes, een hengeltje, een speelknuffel, enzovoort. Zorg voor voldoende variatie in de speeltjes en verwen je schatje af en toe met iets nieuws en een lekker snack mag heus ook wel op zijn tijd.


 

[nieuwsbrief_kennisbank]

De waardering van kattenveertjes.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 908 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram