Kattenveertjes_logo

DÉ KATTENSPEELGOED SPECIALIST

VOOR 13:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50.-

Wat is een trappelkussentje?

De zoektocht naar het perfecte speeltje voor je kat loopt niet altijd van een leien dakje. Katten zijn ontzettend snoezig, maar ze kunnen erg kieskeurig zijn. Wil je liever een speeltje kopen waar je kat gegarandeerd blij mee zal zijn? Kies dan voor een trappelkussen. Een trappelkussentje is erg populair bij katten. Maar wat is een trappelkussentje precies en waarom is het zo geliefd?kat met trappelkussen crazy kicker

Knuffelkussentje gevuld met kruid

Trappelkussentjes zijn speelkussentjes die gevuld zijn met een speciaal kruid, dit kan matatabi, valeriaan of catnip zijn. Het speelkussentje kan door de kat gebruikt worden om tegenaan te wrijven of om aan te sabbelen, waardoor het aroma van deze kruiden vrijkomt. Doordat de kruiden een kalmerend effect hebben, is dit het ideale speeltje om je kat te kalmeren wanneer hij gestresseerd is.

Een aangename afwisseling voor actieve kattenspeeltjes

Een kat speelt graag om aan zijn jagersbehoefte te voldoen, maar een deel van de jacht is om na het vangen van de prooi, de prooi dood te maken en op te smullen. Wil je aan elke fase van de jacht voldoen, dan kan je het trappel kussentje na het "jagen" gebruiken. Je kat kan hier dan in krabben en bijten, alsof het zijn prooi doodmaakt. Geef hem achteraf enkele snoepjes en de "jacht" is compleet!

Het brengt je kat opnieuw tot rust

lekker slapen met een trappelkussen crazy kicker

 

Zoals je weet is een trappel kussen gevuld met kruid. Hierdoor zal je kat rustiger worden. Maar dat is niet de enige reden waarom een trappelkussentje voor rust kan zorgen. Een trappelkussen is gemaakt uit stevige stof. De stof is zo gemaakt dat je kat ertegen kan trappelen, erin kan bijten, eraan kan krabben en sabbelen, zonder dat het stukgaat. Doordat je kat zich hiermee volledig kan uitleven, zal hij na het spelen met het trappelkussen weer helemaal relax zijn.

De waardering van kattenveertjes.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 930 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram