Kattenveertjes_logo

DÉ KATTENSPEELGOED SPECIALIST

VOOR 13:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50.-

Wie zit er nou achter Kattenveertjes.nl en hoe is Kattenveertjes.nl ontstaan?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp

Ik ben Marscha, 31 jaar jong, getrouwd en moeder van 3 kinderen en trotse eigenaar van ons persoonlijk testteam van 2 poezen en 1 kater (Cookie -10 jaar, Pepper - 8 jaar en Snoopy - 10 jaar). Ik doe eigenlijk alles wat te maken heeft met de webshop en klantcontact, het technische gedeelte is niet echt voor mij weggelegd en laat ik met alle liefde graag over aan mijn man.

Kattenveertjes is in oktober 2013 online gegaan en bestaat dus al heel wat jaartjes! We hebben dan ook een flinke groei meegemaakt. Wat begon als leuke hobby, is uitgegroeid naar een volwaardige kattenspeeltjes webshop en een fulltime onderneming. Maar dit doe ik uiteraard met veel plezier en hierdoor heb ik al heel wat katten en kattenbaasjes blij mogen maken!

Maar hoe is het dan begonnen?

Het is allemaal begon bij onze jongste poes Pepper. Die had als kitten enorm veel energie en moest dit kwijt. Als dat niet kon dan moesten de meubels het ontgelden. Natuurlijk werden wij daar niet vrolijk van, wie wel? Al snel bleken haar favoriete kattenspeeltjes niet sterk genoeg. Omdat we graag onze Pepper tevreden en bezig wilde houden hebben zelf een stevigere variant van de speeltjes laten produceren. Een blije kat betekent een blij baasje!

De productie begon met 1000 kattenspeeltjes. Dat waren er natuurlijk te veel voor één poes! Maar gelukkig was ik toen de tijd heel actief op een kattenforum. Daar heb ik deze aankoop gedeeld en zo ging het balletje rollen en kwamen de eerste tekenen van de verkoop van kattenspeeltjes. Al gauw zijn mijn man en ik begonnen met brainstormen over een webshop en hoe deze eruit moest zien.

Op 20 oktober 2013 zag Kattenveertjes.nl het daglicht en sindsdien hebben we verbetering na verbetering uitgevoerd om jullie beter van dienst te kunnen zijn. We hebben steeds meer producten aan onze webshop toegevoegd en steeds meer katteneigenaren weten ons te vinden.

Kattenveertjes groeide uit zijn jasje waardoor we in 2020 verhuisd zijn naar een nieuwe locatie aan de Newtonstraat in Heerhugowaard. Daarnaast hebben we in 2020 ook een webwinkel keurmerk gekregen en ontvangen we dagelijks positieve beoordelingen als bewijs van de kwaliteit van onze producten, kennis en goede service.  

Ons assortiment wordt steeds iets uitgebreider en omdat wij ons volledig richten op katten zijn we door de jaren echt experts geworden op dit gebied.  Daarnaast zetten we ons graag in voor goede doelen en sponsoren we verschillende stichtingen die katten opvangen. Niet alle katten hebben namelijk de luxe om een gouden mandje meteen te vinden en zij verdienen natuurlijk ook de nodige speeluurtjes met onze te gekke Kattenveertjes.De waardering van kattenveertjes.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 913 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram