Kattenveertjes_logo

DÉ KATTENSPEELGOED SPECIALIST

VOOR 13:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

GRATIS VERZENDING VANAF €50.-

Een set bestaat uit tien Kattenveertjes die bestaan uit vijf verschillende kleuren namelijk: rood, geel, blauw. roze en oranje. In het Kattenveertjes assortiment hebben we drie soorten klein, groot en JUMBO. Kattenveertjes vliegen door de lichtste aanraking er vandoor en roepen het natuurlijk jachtinstinct van uw kat op. Je kat zal het Kattenveertjes zien als een "prooi" en achter het Kattenveertje aan jagen.

Maar welke soort gaat er bij uw kat in de smaak vallen?

Deze vraag krijgen wij dagelijks van mensen dus vandaar dat we besloten hebben hier maar een blog over te schrijven. Helaas is lastig om hierop een juist antwoord te geven. Net als mensen hebben katten namelijk een heerlijke eigenwijze eigen mening. Hierdoor kan het goed voorkomen dat uw huistijger gek op de “kleine” Kattenveertjes is terwijl wij misschien iets anders aanraden.

Hierdoor hebben wij al gauw het Kattenveertjes Snuffelpakket in onze assortiment toegevoegd zodat er een mogelijkheid is voor een leuke prijs alle soorten Kattenveertjes in huis te halen. Prefect voor katten die geen keuze kunnen maken maar ook om te kijken en/of uw kat een voorkeur heeft zodat u weet welke Kattenveertjes variant favoriet is. In totaal bestaat deze set uit negen vrolijk gekleurde Kattenveertjes. Van elke soort klein, groot en JUMBO zitten drie Kattenveertjes.

Natuurlijk hebben wij wel wat tips voor jullie uit ervaringen van klanten en de bestellingen de afgelopen jaren!

Kleine kattenveertjes:

Dit zijn de kleinste soort Kattenveertjes die wij hebben in ons assortiment. De afmetingen is z’n 8 cm lang en dikte van circa 1 cm. Omdat dit de kleinste soort is raden wij deze vooral aan voor kittens, en “kleine” kattenrassen. Veel katten groeien op met Kattenveertjes en beginnen bij de kleine variant en gaan steeds beetje groter.

Grote Kattenveertjes:

Deze Kattenveertjes zijn qua dikte even dik als de kleine Kattenveertjes maar een stuk langer. Circa 18 cm namelijk. Deze raden we aan voor “normale” en “grote” kattenrassen. Al hebben we al verschillende foto’s mogen ontvangen dat zelfs kleine katten er mee vandoor gaan.

JUMBO Kattenveertjes:

Dit zijn de breedste Kattenveertjes in ons assortiment. Deze Kattenveertjes hebben namelijk de breedte van circa 3 cm. Maar heeft de lengte tussen de kleine en grote Kattenveertjes circa 10 cm. Heb je een huistijger die in de “grote” kattenrassen valt dan raden we deze als eerste aan voor je kat. Al ziet een kitten met zo JUMBO Kattenveertjes in zijn/haar bekje er mega schattig uit!

Als katteneigenaar weet je als geen ander dat een katten heerlijk hun eigen mening hebben en hierdoor zich niet in het spreekwoordelijke hokje gestopt laten stoppen.

Gelukkig is wel zo dat alle katten beschikken over een natuurlijk jachtinstinct die zeker weten met de Kattenveertjes aangewakkerd wordt.
Kattenveertjes zorgen voor uren speelplezier en daarnaast zijn ze prefect om mee apporteren.

[nieuwsbrief_kennisbank]De waardering van kattenveertjes.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 908 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram